.

Friday 3 May 2013

Your presence still lingers here, and it won't leave me alone


positiivinen meininki näin vapun kunniaks
Mulla oli tänä vuonna kiva vappu. Tiistai-illasta keskiviikkoaamuun olin hoitamassa mun pientä serkkupoikaa ♥ Vaikka epätoivo meinas iskee nukuttamisen suhteen ja habat on kipeenä kaikesta nostelusta, oli hauskaa :> Keskiviikkona suoritettiin meiän perheen pakolliset perinteet eli vanhojen autojen paraati ja kotipizzassa käyminen. En valita, ruoka on hyvää. Ja kuvasaldo on surkee, sori.

Tänään oli taas vähän vaikeampi päivä. Mutta kyllä tästä noustaan, vähitellen. Yritän vaan pitää mielessä kaikki hyvät asiat. Ens viikolla pitäis olla kakskyt lämmintä ja pääsen skootterilla kouluun, mulla on maanantaina synttärit, kohta pääsen testaan uutta heseä, ens viikolla on taas vapaapäivä, sain kirjotuskilpailusta todella tarpeelliset sata euroa, lätkän mm-kisat alkaa tänään, en oo toistaseks onnistunu pilaan mun ostolakkoa, sain vatsalihastestistä paremman tuloksen kun syksyllä ja tää flunssa on melkein ohi eli pääsen kohta lenkille. Oon oikeesti ihan onnellinen. Siitä huolimatta toi biisi on ihana.

11 comments:

  1. ihanat lari ja lenni!:D kirjotit kivasti:)

    ReplyDelete
  2. mennää heseen joskus pakko mennä pian en kestäXD ♥

    ReplyDelete
  3. Tosi kiva blogi sulla ja oot yli kaunis :)

    jeminad.blogspot.fi

    ReplyDelete
  4. Mäkin oon ihan superfiiliksissä siitä, et ens viikolle luvattiin lähemmäs parikymmentä astetta! Ihanaa ♥

    http://riikaneleganssi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  5. tosi kiva blogi:) hieno ulkoasu! olis kiva jos kävisit kattomassa mun ja kaverini blogin, tehdään joku erikoispostaus hiljattain, käy ihmeessä ehdottamassa mikä :)

    http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

    ReplyDelete

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥