Tuesday, 30 April 2013

Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt

Niin mahdottomalta kuin se kuulostaa jopa omaan korvaan, mulla on nyt jo paljon parempi olo. Oon alkanut kuunnella taas iloista musiikkia, jonka sanoilla ei välttämättä ole mulle mitään merkitystä. Saattaa mennä pari tuntia niin etten mieti "miksi". Voin nauraa niin mun ja Sannin inside-vitseille kuin täysin päin mäntyä menneelle biologiankokeelle. Iloitsen siitä että tänne avattiin Hesburger ja siitä että huomenna on vapaapäivä. 

Alan jo varovasti toivoa, että pahin on ohi. Että tästä on suunta vain ylöspäin. Oon hyväksynyt, ettei hän tule takaisin vaikka itkisin koko loppuelämäni. Oonakin sanoi, että onneksi nyt on kesä edessä. On paljon helpompi olla onnellinen, kun bussipysäkille kävellessä paistaa aurinko, kuin jos nyt satelisi ensilumi. Jos tietäisin, että edessä on pitkä ja pimeä talvi, tää kaikki olisi paljon vaikeampaa. 

Mutta ikävä on silti tästä lähtien osa mua. 

22 comments:

 1. <3 Ihana kuulla ettet enään sure niin palavasti kuin ennen

  ReplyDelete
 2. voi, ihana postaus ♥!

  ReplyDelete
 3. voimia <3 saanko kysyy kuka toi Marja on? ps. munki nimi on Marja, lempinimi vaan marsku :)

  ReplyDelete
 4. Sulla on oikeus olla ilonen ja nauttia sun elämästä, ei se oo mitenkään väärin. :) Ihana kuulla, että tuntuu jo vähän paremmalta.

  ReplyDelete
 5. aivan järjettömän ihanaa kuulla, että sulla menee jo paremmin! ♥ kyllä sieltä noustaan viellä, pienin askelin ylöspäin, ja omaa vauhtia, niin hyvä tulee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi, sä oot kans ihan järjettömän ihana ♥ :>

   Delete
 6. Kyllä se siitä, koittakaa nyt vaan olla tiiviisti KAIKKIEN teidän kaveriporukkassa olevien kans! Ettei kukaan vaan jää yksin murehtimaan, joillekkin kuolema saattaa olla todella korkea ''este'' josta ei meinaa millään päästä ylitse. Rakastakaa ja huomioikaa toisianne kunnolla, niin teidän olonne helpottaa parhaiten!Ketään ei saa jättää missään vaiheessa yksin. Muistakaa se(:!

  ReplyDelete
 7. Varmaankin hautajaisissa viimeiselle matkalle lähettäminen tulee olemaan kova paikka. Mutta tiedät sen varmasti. Älä siis ota takapakkia hautajaisten aiheuttamasta surusta! Mutta hautajaisten jälkeen saat antaa itsellesi luvan päästä elämässä eteenpäin! Ikävä muuttuu kaipuuksi ja hyvien asioiden muisteluksi. :) joku päivä tulet huomaamaan ettei Marjan miettiminen enää ota sydämenpohjasta eikä itku tulekaan. Pärjäät kyllä.<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin :) tiedän että pärjään, mulla on ihanat ystävät ja perhe ♥

   Delete
 8. mulla on aikalailla samoja ajatuksia nyt. Voin olla aina vaan pidempiä aikoja ilonen ja nauraa jollekkin ihan sekopäiselle jutulle vaikka kuinka kauan. Enää ei tuu sellasia herkiä niin paljoo että ikävä saa mut haukkoon henkeä suihkussa vaikka en tiiä varmaan ikinä vastauksia puoliinkaan niihin kysymyksiin mitä mietin iltasin. Vaikka se tuntuu uskomattomalta niin oikeesti alle viikko on menny ja tuntuu silti jo jotenkin helpommalta. <3 oot rakkain

  ReplyDelete
 9. lota ihana postaus sinula♥ ot kiva ja olin vesasa :)))))

  ReplyDelete
  Replies
  1. sani sinä olet kiva kansa ♥ mukava etä olit vesasa, oliko hauska? :)))))

   Delete
 10. :( kaverin poismeno on varmasti rankka paikka. Arvostan sitä miten kivasti olet tänne kirjoittanu hänestä. Ja pikkuhiljaa oma elämäsi alkaa varmasti taas rullaamaan, kaveri elää omissa muistoissa koko loppuelämäsi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ♥ kyllähän tää tästä! :)

   Delete
 11. blogisi on valittu linkkaa blogisi - postauksen 'tuloksissa' yhdeksi parhaimmaksi linkatuista blogeista !:)

  http://hetkia-elamastani.blogspot.fi/

  ++ voimia ♥!

  ReplyDelete

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥