Saturday, 27 April 2013

There's nothing I wouldn't do to hear your voice again

Kaikki teidän ihanat kommentit on auttanut mua jaksamaan, kiitos. ♥ Multa ei löydy riittävän kauniita sanoja tähän tilanteeseen, joten oon vaan kuunnellut maailman kauneinta musiikkia ja antanut esimerkiksi Christina Aguileran kertoa ne sanat mulle. 

Tää kaikki on saanut mut miettimään entistä kovemmin sitä, mitä oon miettinyt riparista asti: kyllä vai ei. Nyt tiedän, että kyllä, mä uskon Jumalaan. Kaikki muuttuu niin paljon helpommaksi, kun ajattelee että Marja on jossain missä siitä pidetään huolta. Jossain, missä sillä ei oo paha olla. Mun ei tarvi huolehtia siitä enää, vaan itsestäni ja kaikista muista jotka täällä suree. 

Ja mä oon huolehtinut, ja mun ystävät on huolehtinut musta. Torstaina heti mentiin tyttöjen kanssa Oonan kotiin. Sen äiti on maailman ihanin. Tänään Emmi, Veeti ja Samuel tuli meille. Kukaan ei halua olla yksin juuri nyt. Sanni jaksaa koko ajan muistaa mua ja lähettää paljon voimia. Ja kaikki muut, jotka ei ennen tätä edes ollut mun ystäviä. Kaikki te, jotka ootte laittanut facebookissa mulle yksityisviestiä tai kommentoinut mun julkaisuihin. Oon sanaton. Te ootte ihania. Tästä ei tulisi mitään, jos olisin yksin. 

Pahinta on kysymykset. Tai oikeastaan yksi. Miksi? Mikä on voinut olla niin suuri tuska, ettei sitä oo voinut kertoa parhaille ystävilleen? Miten me ei huomattu mitään? Kaikki suunnitelmat. Uusi huone ja leffaillat. Kesän skootteriajelut. Lähihoitajakoulutus. 

"Musta ei koskaan tuu lihavaa äitiä, juoksen niitten lastenvaunujen kanssa." "Haluun neekerilapsen jolla on siniset silmät, oisko vähän jännää." "Katoin eilen Koston, se yks mies, ah." "Meillä on kolmet reenit jäljellä ennen kevätnäytöstä eikä vieläkään osata sitä ohjelmaa, apua." "Saanko tehä sulle vesiputousletin?" "Ootko lukenu sen viimesimmän Sookie Stackhouse -kirjan?" Niin paljon lauseita pyörii päässä. Haluaisin edes vielä kerran kuulla jonkun noista. Mutta sen sijaan kuulen vaan yhä uudelleen jokasen pahan sanan, jonka oon susta sanonut. Aina just kun alkaa tuntua sekunnin ajan vähän paremmalta, joku niistä iskeytyy tajuntaan ja saa haukkomaan henkeä. Tiedän ettei se ollut mun syy. Ja tiedän, että saan hymyillä ja nauraa. Mutta mulla on silti syyllinen olo. Kaduttaa niin paljon. Ja ikävä on suunnaton.


37 comments:

 1. Vetää niin hiljaseksi. Voimia tosi paljon sulle ja muillekin teidän kaveriporukassa.

  ReplyDelete
 2. itse en ees marjaa mitenkään tuntenut, näin sitä vaan jokapäivä koulussa. tosi iloselta ja positiiviseltä sekä mukavalta ihmiseltä vaikutti. tää oikeeti koskettaa tosi paljon, vaikken tuntenutkaan häntä. mutta tositositosipaljon voimia teille ja oikeesti koittakaa pärjäillä! ♥ tiädän ettei nää sanat siihen paljoa auta, tai tuo marjaa takasin, nää on vaan pari sanaa. nyt jos voisin, haluaisin halata muummuassa suokin niin kovasti ja yrittää lohduttaa. ootte todella rohkeit, te tuutte selviämään tästä, ja pysytte ydessä, ootte älyttömän ihania!

  pistä kädet ristiin, pyri parempaan, et koskaan voi tietää huomisesta♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. * pysytte yhdessä niin selviätte kaikesta

   Delete
  2. en kestä kuinka ihana oot, kiitos <3

   Delete
 3. emmä enää tiiä mitä kirjottaisin sulle mut oot vaan tosi rakas mulle lotta♥ ja kirjotit tosi hienosti koita kestää, pärjäile, voimia, sitä kaikkee niiiiiiin hiemusesti!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. kirjotit just oikeet sanat, rakastan sua <3 kiitos ihan kaikesta

   Delete
 4. kirjotit tosi ihanasti, voimia ihan tositosi paljon sulle :( ♥

  ReplyDelete
 5. Marja välitti teistä oikeesti!♥ hän puhu aina reeneis teijän yhteisistä jutuista ja kaikesta hauskasta!! Jaksakaa♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän että se on vaikeeta, mutta marja ihan varmasti toivoo että jatkatte elämää, pidättr kivaa ka nauratte! Vaikka se vaikeeta onkib kun kaikki marjasta muistuttaa:(

   Delete
  2. oot ihana, kiitos ♥ mä aion todellakin elää pitkän ja onnellisen elämän marjankin puolesta, kaikesta huolimatta :)

   Delete
 6. Niin koskettava teksti. Vetää hiljaiseksi ja kyyneleen vierimään poskea pitkin. Ensinnäkin haluan kiittää teitä Marjan parhaimpia ystäviä, jotka piditte hänestä todella hyvää huolta. On niin hienoa huomata, kuinka välittäviä ystäviä maan päältä löytyy, kaikki ei vain aina riitä. Teitte sen minkä pystyitte, olitte vain Marjan lähellä ja tukena. Ja se riittää. Haluaisin itsekin, että en ajattelisi kuinka hän joutui tähän tilanteeseen, mutta syyllistin itseänikin vielä torstaina. Kuinka en isosena huomannut mitään erityistä Marjan käytöksessä riparilla. Tyttö oli niin vahva ja iloinen, ja on edelleen Taivaan Isän kodissa. Marjan lähtö kosketti meitä kaikkia, minua sillä tavalla, että en osannut lähteä koulusta kotiin enkä kertonut asiasta luokanvalvojalle. Itkin ruokailussa ja ulkona, tunneilla nauroin ja hymyilin. Tunteet heittelivät, mutta tuska ja suru pysyy sydämessä. Marja pysyy kaikkien sydämissä, joillekin vain nimenä ja kuvana, meille hänen elämässään mukana olleille kaipuuna, läheisyytenä ja muistoina. Marjan on hyvä nyt.

  Löysin Viron papereita ja löysin tekemäni iltahartausrukouksen, olin siihen loppuun kirjoittanut Marjalta oppimani iltarukouksen:
  "Päivän touhut taakse jää, minua jo väsyttää. Kiitos, että nukkumaan peiton alle mennä saan. Hyvää yötä Jumala, siunaa meitä kaikkia. Aamen."

  Ja löysin vielä paperin, johon olin kirjannut Raamatun kohdat, jotka kirjoitimme niihin pieniin kortteihin ja teidän Raamattuihin. Marjalle kirjoitin Psalmin 91:11
  "Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet."

  Voimia Lotta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. sun kommentti sai kyyneleen vieriin munkin poskella ♥ kiitos. muistan elävästi kuinka marja kerto ton rukouksen :') ja arvaa mitä mun lapussa luki? "Luota Herraan! Ole lujana, pysy rohkeana. Luota Herraan!"

   Delete
 7. Lotta tää teksti oli niin kaunis ! Vaikka Marjan tunsin huonommin ja vähemmän aikaa kuin te, päässä pyörii miljoona kysymystä ja kuinka en itsekään huomannut mitään, vaikka joka viikko juttelin Marjan kanssa koko kuvistunnin. Voimia vielä tosi paljon ja Marja varmasti haluaa, että elämä jatkuu täällä maan päällä ja vaikkei kukaan koskaan unohda tapahtunutta, iloitaan ja nauretaan taas. Marja iloitsee meidän kanssamme pilvien päältä <3

  ReplyDelete
 8. ihanaa tekstiä. mulla on sisällä jotenkin rauhallisempi olo nyt. jotenki sain tajuntaani että marjalla ON parempi olla tällä hetkellä siä pilven reunalla ihan totta. Maailma oli liian paha mutta se paikka, missä Marja on, on ehkä paras mahdollinen sille. Sä jaksat kyllä, halaan sua maanantaina kotsantunnilla ♥ ja munkin mielestä on ihan älyttömän ihanaa että jokainen suree ja jokainen auttaa, vaikka ei olisikaan tuntenu Marjaa kunnolla ja varsinki että sulla on ihmisiä jotka auttaa sua <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihanaa jos tää autto sua ♥ kiitos ♥

   Delete
 9. https://www.youtube.com/watch?v=xMJKHfW1R-M
  voimia, oot rukouksissa ♥

  ReplyDelete
 10. Päivä on kirkas,
  Vain metsässä tuulee.
  Aika on naurun
  Ja leikin ja riemun.
  Mukana ystävä kallehin.

  Aurinko laskee,
  Jo pitenee varjot.
  Aika on eron ja jäähyväisten.
  Poissa on ystävä kallehin

  Niin kaunis on maa,
  Niin korkea taivas.

  voimia!♥

  ReplyDelete
 11. <3 en Marjaa tuntenut, mutten voisi kuvitella hänelle parempia ystäviä kuin teidät! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. toi on ehkä paras mahdollinen lause tähän tilanteeseen, KIITOS ♥

   Delete
 12. Yön tullen
  minä seison portailla kuuntelemassa
  tähdet parveilevat puutarhassa
  ja minä seison pimeässä.
  Kuule, tähti putosi helähtäen!
  Älä astu ruohikolle paljain jaloin;
  puutarhani on sirpaleita täynnä.

  <3 ootte mun ajatuksissa koko ajan. tää kirjotus oli niin kaunis. voimia!!

  ReplyDelete
 13. Mulla on niin kamalan kylmä ilman sua, niin kylmä ettei sillä ole määrää.
  Ja mulla on niin kamalan kylmä ilman sua.
  Teinkö jotain väärää? Mulla on niin kylmä ilman sua.

  Mulla on niin kivinen tie ilman sua. Auki haavat sielusta se hiertää.
  Enkä siltä ulos pääse ilman sua, ympyrää se kiertää.
  Kivinen on tieni ilman sua.

  Mulla on niin syvä vesi ilman sua. Virrat tummat minua ne ohjaa.
  Liian pahoja on sen pyörteet ilman sua, ei jalat ota pohjaan.
  Syvä on se vesi ilman sua.

  Mulla on niin iso ikävä sua, sade kylmä sisälleni hakkaa.
  Ja mulla on niin iso ikävä sua, muu olemasta lakkaa,
  Ikävä on mulla ilman sua.

  <3 Eikä mulla ole mitään ilman sua.

  ReplyDelete

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥