Tuesday, 26 July 2016

SHIT'S GETTIN REAL Y'ALL


Huhhuh. Pitkä tovi on ehtiny vierähtää siitä kun viimeks kirjottelin, ja don't worry - aion kyllä kertoo koko stoorin. Mutta pamautinpa tärkeimmät uutiset ensimmäisenä ruudulle eli mä lähen 34 päivän päästä!

Miten tähän sitten päädyttiin? Viime postaus kerto siitä, kuinka mun perhe oli "hylänny" mut ja olin just alkanu etsiin uutta perhettä. Kerroin, että sain paljon yhteydenottoja, ja lopulta mulla oli edessä valinta kahden loistavan perheen välillä. No, kun olin päätöksen tehny, niin laitoin sitten toisen perheen au pairille (joka kyseisen perheen puolesta siis etsi niille uutta aupparia) viestiä että hei haluun tulla teille!!! Mulla oli kuitenkin kestäny päätöksenteossa sen verran kauan että hän ilmotti mukana olevan jo muitakin halukkaita au paireja. Olin vaan että no onhan mulla vielä hyvä mahdollisuus ja sovittiin Skypeen haastattelu.

Ja sehän meni aikalailla penkin alle :D Olin jotenkin odottanu, että tää au pair puhuis selkeesti ja ymmärtäis mun tilannetta kun ei itekään oo natiivi puhuja, mutta sellasen tasolla se kyllä oli. En haluu edes miettiä montako kertaa sen keskustelun aikana sanoin "sorry, what?" enkä kyllä muutenkaan itestäni kovin hyvää kuvaa antanu. Hän kuitenkin puhelun päätteeks lupas ilmotella parin päivän kuluessa perheen päätöksestä.

Noin viikon kuluttua kyllästyin odotteluun ja kyselin, että mikäs tilanne on. Sieltä tuli vastaus että joo sori mun host-äiti on kaks viikkoo jenkeissä lomalla, palataan asiaan. ":)" Siinä sitten vielä pari viikkoo odotin eikä tähän päivään mennessä oo tää henkilö ottanu mitään yhteyttä... Eli enpä olisi niille ehkä halunnutkaan jos asioita hoidetaan tohon malliin.

Kun alko seljetä että joo eihän tästä mitään tuu, niin ryömin takas tän toisen perheen (jonka olin siis aiemmin torjunu) luo ja sanoin että ei nyt ihan menny niinkun Strömsössä, OTTAKAA MUT TEILLE PLS (okei en ihan noin sanonu mutta u get the point). Tää host-äiti oli tosi ymmärtäväinen ja sano että löydettiin kyllä sillon au pair mutta hän lähtee jossain vaiheessa elokuuta ja tarvittais sillon uusi. Tässä vaiheessa mä tyyliin hypin riemusta.

Parin päivän kuluessa selvis että se lähteekin vasta syyskuun ekalla viikolla. Kysyin kuitenkin että olisko mun mahdollista tulla esim. viikkoo aiemmin, koska a) en haluu venyttää lähtööni yhtään enempää ja b) hän vois vähän näyttää mulle miten kotona kaikki toimii ja muutenkin vähän missä Sydneyssä on mitäkin. Eli majotun vajaan viikon yhdessä tän tytön kanssa au pair -huoneessa, joka on kuulemma iso, ei pitäis tulla mitään ongelmia :)

Sellanen oli mun mutkikas mutta lopulta onnellinen perheenetsintätarina. Perheestä en nyt jaksa kertoilla enempää mutta ne vaikuttaa todella ihanilta, ehkä kirjotan lähempänä lähtöö vielä niistä jotain kun viestitellään ja tutustutaan vähän paremmin!

Ei mulla muuta. Ei voi olla totta, mä lähden oikeesti Sydneyyn.

2 comments:

  1. Lotta niin hienoa! Tsemppiä sinne maailman toiselle puolen ♡

    ReplyDelete

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥