Tuesday, 6 August 2013

Viljaa

Edellisestä postauksesta on ehtinyt vierähtää jo melkein viikko. Oon ollu aika paljon menossa, siitä johtuu tää hiljaisuus. Torstaina ja perjantaina olin töissä kuuteen enkä illalla enää ehtiny/jaksanu tehdä mitään erikoista. 
joskus pitää näyttää näitä harvinaisempiakin ilmeitä. vasemmalla naama peruslukemilla (tosin kulmat kurtussa koska häiki) ja oikeella hammashymy.
Lauantaina olin lyhyen päivän töissä ja illemmalla mentiin Emmin ja Heinin kans Veetille syömään kattoon leffaa (diktaattori oli ihan huippu). Heini tosin oli about tunnin myöhässä ja sen selityksinä toimi mm. "Tumun piti päästä kuselle". 
XD tyylikäs laskeutuminen
Sunnuntaina oli viimenen työpäivä toistaseks, mahtavaa. ♥ Illalla mentiin käymään mummulassa. Pakko muuten tässä mainita, että en ollu lauantaina ja sunnuntaina ollenkaan koneella! Mitä tapahtui sille datikselle joka syksyllä ei muuta tehnytkään kun perehtyi internetin kiehtovaan maailmaan?
Nää kuvat onkin sitten eiliseltä, kun käytiin Merin kans kuvailemassa! Aamupäivällä olin äitin kans taas keräämässä hukkakauraa, mutta kun sieltä pääsin niin ajoin valonnopeudella Merille. Kamerat käteen ja pellolle.
rakastan tota merin paitaa niiin paljon ♥
Rupesin muuten tässä vertaileen näitä kuvia ja aika täsmälleen vuosi sitten otettuja, joita löytyy täältä, ja tajusin että onhan mun hiukset kasvanu aika paljon! Tuntuu että ne on vaan jämähtäny samaan pituuteen mutta ehkä se ei ookkaan ihan niin (8
#heviä
Anyway, eilen oli sen verran kuuma päivä, että päätettiin lähtee illemmalla vielä Poronrantaan. Hesemätöt tuli haettua, hups. Opetin Meriä tankkaan ja jäädytin itteni ajamalla Vammalaan shortseilla ja farkkutakilla. Toivotaan ettei se kesäflunssa tee paluuta...

Tästä tuli nyt aika kilometripostaus, mutta toivottavasti ette pistä pahaksenne (;

6 comments:

 1. ootte molemmat kauniita ja nää kuvat on niiiin kivoja!!:)

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia !:) luin sun twitteristä et pääset johonkin ohjelmaan taustalle? miten pääsit sinne ja saatko siitä paljon palkkaa?:o

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti! kaveriin otettiin yleltä yhteyttä että tarvittais avustajia ja no palkasta voin sanoo että se ei oo mikään päätähuimaava, sen verran että tulee hyvä mieli :)

   Delete

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥