Monday, 22 July 2013

When everything's wrong, you make it right

Hyvät ystävät tunnistaa siitä, että niiden kanssa voi popittaa Antti Tuiskua ja katsoa High School Musicalia ihan vain nostalgian takia. Hyvien ystävien kanssa juttu luistaa heti ja pepsipullot tyhjenee tiuhaa tahtia vaikkei oltaisi nähty noin kuukauteen. Niiden kanssa ei tarvitse edes yrittää näyttää hyvältä.
Yhtäkkiä sitä vaan tajuaa, kuinka paljon onkaan kaivannut toisten tanssiliikkeitä, hymykuoppia, uskomattomia rusketusrajoja tai oikeastaan ihan kaikkea, eikä voi kuin hymyillä. Hyvien ystävien seura ja vapautunut nauraminen auttaa päänsärkyyn paremmin kuin kaksi panadolia tai päänahkahipsutin tai mikä ikinä sen nimi onkaan.
 Niiden kanssa tunnelma pysyy katossa vaikka lukujärjestyksiä vertaillessa huomaakin olevansa lukiossa matikan, fysiikan ja ruotsin tunnit ilman neroystäviä. Niiden kanssa voi lähteä kävelylle Houhajärventielle ja tehdä siitäkin hauskaa.
 Hyvien ystävien kanssa ollessa kamera unohtuu pöydälle ja täytyy spämmätä tääkin postaus mun naamalla. Hyvät ystävät heittää niin huonoa läppää, ettei voi kuin nauraa vedet silmissä. Hyvien ystävien lähdettyä niitä alkaa heti kaipaamaan eikä edes ylijääneet Pringlesit auta.
 Ne auttaa vaikeiden aikojen yli ja saa hyvät ajat tuntumaan entistä paremmilta. Ja siksi ne on niitä joita ilman elämästä ei tulisi mitään. 

p.s. näin asiaan vahvasti liittyen, käykää kattoon mun cover tästä, jos kiinnostaa :) kuulostan joissain kohdissa hirveen epävireiseltä ja myöhästyin välillä mutta menköön ny xd

2 comments:

  1. voi vitsi kirjotat ihanasti ja nää kuvat susta on ihan super kauniita!:)

    ReplyDelete

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥