Tuesday, 6 December 2016

eat sleep beach repeat

Kiirettä pitää, mutta tässä tulee pitkästä aikaa kuulumisia ihan kuvien kera (kuvat aikajärjestyksessä)! Oon alkanut jotenkin tajuaan kuinka vähissä mun aika täällä on, ja vaikka odotankin kotiin pääsyä ja Pauliinan saapumista kovasti niin silti harmittaa lähteä Sydneystä. Oonkin yrittänyt nyt jättää Netflixin vähemmälle ja ottaa kaiken irti viimesistä (kolmesta!!??!?!) viikoista. Lämpötilat on nyt jo lähes poikkeuksetta yli 25 joka päivä ja sehän kelpaa tälläselle rusketusaddiktille. Tuntuu niin kivalta kun paikallisetkin jo sanoo että oon tosi ruskee, saa nähdä paljonko väriä vielä ehdin imasta ennen Suomen pakkasia.
1 Palm Beach, kertakaikkisen upee paikka / 2 Kukaan joka mua vähänkään tuntee ei varmaan ylläty tästä mutta pakkohan Fantastic Beasts oli käydä kattomassa! Rakastin ♥ / 3 Yhtenä sunnuntaina lähdin perheen mukaan tekeen puzzle trailin ihan vaan koska kyseinen reitti kulki Harbour Bridgen yli. Ei huonot näköalat! / 4 Ferryllä Manly Beachille, oli niin kiva vaihtoehto verrattuna bussissa tai junassa istumiseen.

Tein itteni kans diilin, että joka viikko käyn eri rannalla koska niitä täällä riittää, ja biitsipäivät on yleensä ollu mun lemppareita. Tähän mennessä on tullut nähtyä Bondi, Manly, Palm Beach, Dee Why ja North Curl Curl. Näistä lempparein on ehkä viimesin (voi johtua siitäkin että siellä oli tosi hyvä ruokapaikka heh). Bondi on tietty ihan omaa luokkaansa, mutta nyt kun se on tullu jo koettua niin tekee mieli mennä johonkin mikä ei oo täynnä turisteja.

Marraskuu meni jotenkin ihan hujauksessa ohi, ja jouluhössötys on nyt kuukauden vaihduttua lähteny täysin käsistä, and I love it! Hostit osti mullekkin joulukalenterin, joulukuusi on jo pystyssä ja joululaulut raikaa vähintään kerran päivässä. Mulla on joululahjat perheelle jo valmiina enkä malta odottaa että pääsen antaan ne! Lapset uskoo kylläkin kaikki vielä Joulupukkiin eli mun pitää keksiä joku tarina kuinka pukki pyysi mua antaan lahjan sen puolesta tai jotain vastaavaa :D
1 Kreikkalainen ravintola Manlyssä, niiiin hyvää ruokaa / 2 Kaks asiaa joista tykkään: Baileys ja noi kengät jotka löysin kirpparilta 15 dollarilla / 3 Ehdottomasti mun lemppariostoskeskus ikinä on läheinen Westfield Warringah Mall. Se aukes just remontin jälkeen ja tykkäsin niin paljon siitä kuinka valosaa siellä oli ja tossa keskiaukiolla ei ollu kattoo ollenkaan! / 4 Rakastan mun uusia farkkushortseja (mutta juurikasvua en)

Toissaviikolla tein yhteensä melkein 60 tuntia töitä. Olin nimittäin yhdessä toisessa perheessä paikkaamassa, kun niitten au pair oli sairaalassa. Alunperin sovittiin että olisin kaks viikkoo siellä mutta tää au pair pääsikin sairaalasta aiemmin kun oli tarkotus, joten palasin tuttuun rutiiniin jo neljän päivän jälkeen. Tähän tilanteeseen päädyttiin siis niin, että mun host-äiti laitto mun pyynnöstä Facebookiin päivityksen että mä etsin ekstratöitä. Tää toisen perheen äiti sitten kysy että olisko mulle mitenkään mahdollista auttaa niitä hädässä. 

No, mun host-vanhemmilla sattu oleen aika joustava viikko töiden suhteen joten ne sano että kyllä täällä pärjätään jos haluan tarttua tilaisuuteen ja tienata ylimäärästä. Nää lupas maksaa mulle myös jos teen aina sillon tällön jotain täälläkin, mutta sanoin etten halua palkkaa tunneista joita en tee, haluan yrittää päästä mahdollisimman lähelle mun normaalin viikon tuntimäärää. Ja itse asiassa sain tunnit täyteen täälläkin ja hyvällä omallatunnolla palkan tilille :D Pakko kyllä sanoo, etten oo ikinä ollu niin onnellinen viikonlopusta kun sen viikon jälkeen. Pankkitili ehkä petty vähän kun en saanukkaan niin paljon ekstraa kun piti, mutta muuten olin melko helpottunut.

Ei mulla muuta erikoisempaa kerrottavaa tällä kertaa, seuraava postaus sisältääkin jo varmaan kunnon läjän joulukuvia! 

No comments:

Post a Comment

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥