Friday, 28 March 2014

Sopivasti onnellinen


Joskus onnellisuus on tunkkainen iltapäiväbussi, takapenkin meluavat jonnet ja parhaan ystävän kanssa voicen uutisten selaaminen vakipaikalla. Joinain päivinä onnellisuus on kokeen jälkeinen valitus ja koulun aulassa ihanien ihmisten kanssa lorviminen. Onnellisuus on aika usein myös ollut omaan leveään sänkyyn meneminen jo yhdeksältä illalla mutta kuitenkin liian myöhään valvominen koska ei vaan millään halua lopettaa musiikin kuuntelua.
Sometimes happiness takes a form of the dusty buss on the afternoon, with my best friend next to me on the seat we always sit at. Some days happiness is the complaining after my exam and chilling with lovely people in the school hall. Happiness has often been in the form of going to bed at 9pm but always staying up too late because one does not simply want to stop listening to music.
Mutta kun eihän edellämainitut ole isoja asioita. Onni ei synny siitä että elämä on täydellistä, vaan siitä että osaa arvostaa kaikkea mikä elämässä on hyvin. Ei onnellisuutta löydä, jos ei ymmärrä mitä se on. Jos keskittyy ajattelemaan että "sitten kun sitä ja tätä tapahtuu, olen onnellinen", ei huomaa kuinka onni lipuu ohitse. Ja silloin voi olla hyvinkin onneton. 
But those really weren't big things. Happiness doesn't come from life being perfect, it comes when you can appreciate all the things that are good in your life. You can't find happiness if you don't know what it is.
No miten sitten voi järjestää niin että elämässä on jotain, mitä arvostaa? Tee asioita, jotka tuo sulle hyvän mielen, mutta astu välillä myös mukavuusalueesi ulkopuolelle ja haasta itsesi. Ole ystävällinen kaikille, mutta älä pakota itseäsi sellaisten ihmisten seuraan jotka aiheuttaa sulle epävarmuutta tai saa sut huonolle tuulelle. Yritä jokaista negatiivista ajatusta kohden keksiä yksi positiivinen. Ympäröi itsesi onnellisuudella niin ehkä se joskus osuu suhunkin. Mä lupaan.
Well, what can you do to make sure you have something to appreciate? Do things that make you feel great, but step outside your comfort zone and challenge yourself at times. Always be friendly, but don't force yourself to hang out with people who make you feel insecure or get you into a bad mood. Per each negative thought try to make a positive one. Surround yourself with happiness and eventually it will find you too. Pinky promise.
MUISTAKAA KYSYÄ

4 comments:

 1. kuunteleks / tykkääks nirvanasta?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no se on mulle vielä aika uus tuttavuus mutta tykkään kyllä (:

   Delete
 2. Hyviä oivalluksia, ja pakko kehua tuota ihanaa lettikampausta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitti paljon ja haha mulla on taitava kaveri (;

   Delete

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥