Friday, 25 January 2013

Elämä opettaa, tieto lisää tuskaa

Ei huvita huolehtia siitä, miten pärjää lukiossa. Siihen on vielä yli puoli vuotta. Tai siitä, kuinka huonossa kunnossa hiukset on. Sitten ne vaan on, jos niin tahtoo. Ei huvita huolehtia siitä, kuinka paljon kuormittaa ympäristöä jos kaapissa on 28 toppia ja t-paitaa. Tykkään niistä kaikista. Ei huvita huolehtia edes siitä, että blogissa on postaustaukoa. 

Nyt tekee mieli vaan hymyillä, koska alkoholiton siiderijuoma nousee päähän ja vatsalihaksiin sattuu nauramisesta. Koska Demin lukemisessa on taas ajankulua moneksi päiväksi. Koska sai taas Brita-kakkua ensimmäistä kertaa noin vuoteen. Koska jonain päivinä voi näyttää keskisormea lenkkareille ja hautautua sen sijaan Frendien kanssa sohvalle. Koska sai vihdoin sen Garnierin BB-voiteen. Koska on lähempänä kuuttatoista kuin viittätoista ikävuotta. Amerikassa saisin jo autokortin. Hurjaa.

Maanantaina pääsen taas kouluun, tet-viikko ohi. Töissä käyminen oli melkoista pakkopullaa, mutta en murehdi sitä että mulla ilmeisesti on jotain raakaa työntekoa vastaan, vaan iloitsen siitä että tiedän mikä musta ei ainakaan tuu isona. 

Tekee mieli vaan kuunnella musiikkia laidasta laitaan, ilman private sessionia. Tekee vaan mieli laulaa mukana niin Robinia kuin Queeniäkin, eikä se haittaa, vaikka ei olisikaan yksin kotona. Jos fiilis on hyvä, voi ilmeisesti tehdä mitä vaan. Oon huomannut. 

Samalla tulee suunnaton ahdistus siitä ettei ole kesä. Haluan käyttää shortseja. Haluan ajaa skootterilla kauppaan silloin kun tekee mieli jotain tiettyä syötävää. Haluan nukkua myöhään ja tuskailla sitä koulun alkaessa taas. Haluan ottaa upeita kuvia. Haluan tehdä mitä tahansa mitä kesällä voi tehdä, koska rakastan kesää. 

Tästä postauksesta tuli sekava. Vähän niinkuin kirjoittajansa. 

Oon pahoillani tästä tauosta. Erityisempää syytä ei ole, en oo vaan jaksanut tehdä mitään kertomisen arvoista. Paitsi tänään vieteltiin tyttöporukalla Saritan sweet sixteenejä. Kamera oli mukana mutta ei päässyt laukusta ulos. Kivaa oli silti, kiitos mun lempparitytsyille ♥


6 comments:

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥