Friday, 8 March 2013

This goes out to all my girls

On ihanaa laittautua aamuisin. On ihanaa laittaa mekko päälle juhliin. On ihanaa olla vittumainen sillä tekosyyllä että on se aika kuukaudesta. On ihanaa katsoa telkkarista ohjelmia, joissa tapellaan kumpi sattuu enemmän: potku miehen alapäähän vai synnyttäminen. On ihanaa hihittää ja kikattaa. On ihanaa lakata kynsiä. On ihanaa kun innostuu jostain ja puhuessa äänen korkeus vaan nousee ja nousee. On ihanaa käyttää kaikki rahat vaatteisiin. On ihanaa itkeä nolojen teinileffojen aikana tai siinä Frendien jaksossa, kun Ross ja Rachel eroaa. On ihanaa kun omissa hiuksissa on aina jotain parantamisen varaa. 
On ihanaa valittaa, ettei ole mitään mihin pukeutua vaikka vaatekaappi on täpötäynnä. On ihanaa hamstrata mahdollisimman monta hajuvettä ja käyttää kuitenkin aina sitä samaa. On ihanaa kun hiuslenkkejä ja pinnejä ei ikinä löydä mistään silloin kun niitä tarvitsee. On ihanaa käskyttää poikia avaamaan ovi koska "naiset ensin". On ihanaa olla välillä vähän feministi. On ihanaa käyttää aina samoja koruja koska "niissä on varmaan jotain maagista, tai ainakin tunnearvoo". On ihanaa kuunnella samoja rakkauslauluja uudestaan ja uudestaan kyllästymättä.
On ihanaa olla nainen. ♥

17 comments:

 1. olipas kiva postaus,, ihanasti kirjottelit(;

  ReplyDelete
 2. ihana postaus(:

  ReplyDelete
 3. Heippa! Olen työharjoittelussa Espanjan Fuengirolassa ja kirjoittelen päivittäin blogiini. Jos kiinnostuit, käy ihmeessä kurkkaamassa! :-)

  www.hennanblogii.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi että lähtisin espanjaan vaikka heti, todellakin kiinnostaa! (8 käyn kattomassa --->

   Delete
 4. IHANA POSTAUS ♥

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia ja kirjotat tosi ihanasti kans:)!
  inthisbreathe.blogspot.com

  Käy kurkkimassa:)..

  ReplyDelete

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥