Thursday, 17 January 2013

MÄ TEIN SEN

...nimittäin tänään kävin lenkillä ensimmäistä kertaa liian moneen kuukauteen. Minä, joka vihaan koululiikuntaa enkä harrasta tällä hetkellä mitään urheilua. Voin kertoa, että fiilis oli mahtava. Se fiilis, kun olin  juossut arviolta kaksi kilometriä ottamatta yhtäkään kävelyaskelta. Hoin vaan päässäni "miten mä tein tän?". Kesällä tai syksyllä en oo pystyny juokseen ees kilometriä pysähtymättä kertaakaan. (paitsi koulun juoksutestissä, mutta ei lasketa koska adrenaliini :D) Nyt oon niin ylpee itestäni! Kun tulin kotiin, niin mun teki vaan mieli nauraa ja itkee samaan aikaan silkasta onnesta. Tää nyt varmasti kuulostaa naurettavalta, mutta mulle tää on tosi iso asia. Ennen oon ollu sillä asenteella, että emmänytkuitenkaanjaksajuostapaljoo. Tällä kertaa päätin että mähän muuten juoksen koko matkan. Ja niin tein. 

Tästä alkaa mun kunnonkohotus! Lupasin itelleni, että pyrin käymään lenkillä kaks kertaa viikossa, ja vähintään kerta on pakko. En halua alkaa tekeen mitään tiukkaa "treeniohjelmaa", koska mun itsekurilla siitä ei tulis mitään :D Mutta haluun ton mahtavan after training -fiiliksen useemminkin. 

Mun suunnitelma ei oo laihdutus, vaan kiinteytys. Haluun kunnon bikinikuntoon kesäks (; Mun syömisissä ei hirveesti oo muuttamista, syön terveellistä koti- ja kouluruokaa. Karkin syöntiä en ala vähentää, koska en nytkään sitä mitenkään hirveesti syö (...menossa huomenna torkalle koska plussa-kortilla saa kaks suklaalevyä 3€...), kerran viikossa ja satunnaisesti muuten. 


Nää we♥itin fitspiration-kuvat ja varsinkin muitten blogien motivaatiopostaukset todellakin autto mua! Sen takia halusin tehä tän. Jos joku teistä siellä miettii, että pitäiskö alkaa urheilla: PITÄIS. 

Jos en vähään aikaan puhu lenkkeilystä mitään, niin saa kysellä ja tehdä mulle huonon omatunnon jos oon lipsahtanu... :D

No comments:

Post a Comment

Kommentoimalla voit olla mun aurinko ♥ / Leave your comment and you can be my sunshine ♥